Förra veckan blev jag guidad att skifta min mesa och göra om den till en Serenamesa. Något som jag lät mig bli en del av och processen startade på måndagen. Mina guider trädde in och bygge mesan tillsammans med mig och på onsdagen bar det av till en lärare inom traditionen som initierade mesan och den nya medicinen.
Allt föll på plats och inom mig upplevde jag hur cellminnen väcktes och att jag hittat hem, äntligen.
Jag hade byggt en medicinhjuletmesa som jag kände var okomplett, som att själen visste att det fattdes något i den. Jag bad om stöd och en tid därefter stod det klart att mesan skulle skiftas till det som var överrensstämmande med min essens.

På onsdagskvällen åkte jag hem med en nuvunnen kärlek till traditionen och tacksamheten av att det nu var rätt för mig att bära denna mesa istället.

Kort därefter får jag meddelande från en Paqo i Peru som berättade att han önskade koppla mig till berg i Peru och jag kände hur de kallade mig. Jag tackade ja och healingen skedde någon timme senare då han tagit sig till berget för att utföra en Inka shamansk energimedicinsession för mig.
Blev starkt påverkad och stundvis var jag där på berget med honom och stundvid hemma i mitt arbetsrum i Sverige. En frihet trädde in och mesan initierades ännu en gång av ett team av Paqos som jag fick lära känna. Ser dem som ett råd att samarbeta med.

Nu har det gått några dagar sedan healingen och jag börjar ta igen mig. Det har varit en stark påverkan på min kropp som värjt sig för att sitta uppkopplad via dator och telefon. Jag behövde få samla min energi och fokusera på det arbete som pågick inom mig.
Eremiten inom mig trädde fram och jag slöt mig i mitt skal för att ta hand om det sårade lilla barnet som jag bär inom mig.

Det kan upplevas tufft när stora energiskiften sker och det är viktigt att gå inåt och möta alla känslor som träder fram ur skuggorna.
Där i mörkret finns det gåvor som önskar få berika livet, och det är otroligt tacksamt att våga öppna sig för allt detta.

Nu ska mesan och jag snart ta emot en klient så jag slutar att skriva nu, men önskar dig en fin dag på alla sätt.

Kram Camilla