För några dagar sedan blev jag blockad från min egen hemsida. Jag kunde inte längre logga in för att hantera den. Inte heller supporten kunde hjälpa mig så det enda som återstod var att säga upp leverantören och se mig om efter en bättre lösning.

Eftersom jag hade haft min sida under många år så hade jag lagt ner otaliga timmar på att fixa med den och skriva i min blogg, kopplad till sidan.
Ändå så känner jag ingen sorg för att allt gått i graven.
Jag ser det som att ett nödvändigt skifte har ägt rum och att jag nu får en nystart på fler än ett plan.

En ny hemsida är byggd och jag filar ännu på det sista detaljerna. Men den fungerar och det är huvudsaken.
Det nya är att det också finns en webbutik att handla i kopplad till min sida. Något jag haft tidigare också men nu är det några år sedan jag var verksam inom den branschen.

I butiken finns naturlig hudvård, några shamanska ting och vartefter kommer fler produkter att läggas in där.

Detta med frakt är ett kapitel för sig själv. Något jag ännu fortsätter att granska villkoren på och hoppas kunna hitta en bra lösning som är bra för både mig och kunden.
Så länge har jag satt en enhetlig frakt för att kunna komma igång.

I natt som har mesan jobbat stenhårt med mig och jag vakande mörbultad efter en healing på levern.
Kändes som någon gjort hjärt och lungräddning på mig.

Natten till igår var jag med om ett blixtnedslag i "drömmen" som fick allt att stanna upp för ett tag. Så pass länge att jag hann fundera på om allt var slut nu.
Jag fick även en hälsostatus innan jag slog upp ögonen så jag har minst sagt fullt upp om natten när kroppen ska vara i vila.

Vi hörs vidare, måste sluta nu :)