För en tid sedan var jag beredd på att kasta in handduken.
Jag upplevde livet så oerhört tufft att jag önskade att det snart var över. Jag började räkna ner.

Med en svår utmattning, multitraumatiserad hjärna och starkt utvecklad PTSD mötte jag stora hälsoutmaningar.
Det är ca 5 år av mitt liv som jag idag tittar tillbaka på och inser att jag levde i ett töcken utan att veta om morgondagen skulle på något sätt kännas lindrigare att ta sig igenom.
Livsandarna var som bortblåsta.
Hjärnan var så trött att jag inte klarade av normalt umgänge. Alla intryck som hela tiden strömmande in i mitt system fick dagligen mig att känna mig totalt dränerad på energi. Folksamlingar gav mig sån svår utmattning att jag dagen efter upplevde jag en så kallad energibaksmälla som var tuff. Huvudet visade sig vara i total dimma bara av att jag umgåtts med andra personer i grupp dagen innan.
Livet handlade inte längre om att leva, det handlade om att överleva, dagen.

Ni som följer mig här på bloggen vet att jag för snart ett år sedan följde den inre guidningen som sa åt mig att jag skulle tacka ja till ett erbjudande om att äta en olja med kvalitativ och stabil marin näring till hjärnan, men också som gav mitt hjärta viktigt stöd.
Jag bara visste att detta var den väg jag skulle ta. Mina böner hade besvarats. Men istället för att få dö så presenterades en möjlighet till att börja leva igen.
Jag noterade per omgående att hjärnan tog till sig näringen och efter 4 månaders dagligt intag av oljan så hade inte bara livsandarna återvänt. jag började le igen och klara av umgänge utan att bli liggande dagen efter.

För den som aldrig erfarit det jag varit med om kan inte förstå vilken mardröm livet hade varit innan det vände.
Det var som att vinna högsta vinsten på lotto när jag började komma tillbaka till livet efter flera års frånvaro.

Jag är en hälsointresserad kvinna som ägnat mängder med timmar att plugga hälsa och alternativa vägar att ta när vården inte kan erbjuda annat än kemiska preparat för att behandla symtomen. Jag ville ju komma åt orsaken istället.
Fler timmar med studier inom hälsa togs och gissa om det var jobbigt med en utmattad hjärna.
Men någonstans inom mig bodde en energi som handlade om att överleva, och att sluta söka svar på en bra lösning var som att acceptera att vandra omkring här på jorden som en mer död än levande person.

När jag tog mitt andra blodprov så visade det att min kropp mådde så ofantligt mycket bättre.
Glädjen var gigantisk. Jag hade lyckats rädda det sjunkande skeppet och kände att tron på livet och framtiden började göra mig sällskap.
Den inre rösten som guidat mig hade i princip räddat livet på mig. Jag kan inte med ord beskriva vilken skillnad jag känner idag i jämförelse med för ett år sedan.

När årsdagen med oljan kommer ska här firas.