Lyssna på tecken

Publicerat i: Vardag
 
I morse när jag vaknade tittade jag i min telefon. Där såg jag ett meddelande från en vän som tipsade om att jag borde blogga om vår nya familjemedlem, Lovis. Hon är en helt underbar kattunge som vunnit mitt hjärta redan vid första mötet.

Jag tänkte att förslaget var bra men att jag skulle tänka på saken.

Dagen gick och nu i kväll kommer ett meddelande från en annan vän där hon skrev om önskemål att börja blogga för att nå ut med de kanaliserade texter hon skriver. Alltså dags att ta steget utanför den trygga zonen.

Så landar det i mig. Två som skriver om bloggande på samma dag och jag noterar att min inre guide vakande till och gav mig en knuff i sidan. Kom igen, Camilla. Se tecknet!

Jag valde att repondera på detta och nu sitter jag här med en blogg som ska ta mig utanför gränserna.

Mitt företag önskar transformeras och jag likaså.
Hittills har det varit mycket fokus på energibehandlingar, men sedan en tid tillbaka är jag guidad att erbjuda fler kurser för att nå ut till flera samtidigt.
Det känns som universum önskar att vi som arbetar med helande ska expandera våra tjänster och vända oss mer och mer till gruppverksamhet.
Det är fullt möjligt att helas i grupp så förslaget är vackert på alla sätt.

Till min hjälp har jag min, sedan 31 år tillbaka, trogne följeslagare Blue Eagle. En andlig guide som räddade livet på mig som 19-åring.
Mer om det en annan gång.

Att vara lyhörd för tecken är viktigt om man vill utvecklas och få stöd längs vägen av sitt sanna jag, eller de guider som önskar vägleda, när frågan om hur nästa steg ska se ut har sänts ut.

Jag är en person som alltid upplever energi i varje möte, ja till och med i varje andetag.
Jag lever i en magisk värld, bestående av energi i ständig rörelse, och har arbetat med dessa energier sedan en svår olycka skakade om mig fullständigt 1999.

Du som väljer att följa mig här kommer att få ta del av hur jag ser på världen och livet i allmänhet.

Väl mött.