Njut

Publicerat i: Vardag
Flera av dem jag är i kontakt med står inför vägskäl som gör dem förvirrade.

Från att ha haft ett någorlunda trivsamt och fungerande liv kan det plötsligt framstå som om all struktur fallit och de står inför något nytt som de ännu inte har integrerat.

Målbilderna är ofta suddiga, och även dem som trodde sig vara på väg i en riktning tappar fotfästet och börjar tveka på om de verkligen valt rätt väg ändå.

När stora kvantsprång tas så kan man för stunden uppleva att identiteten försvinner och vardagen blir från en stund till en annan främmande, och ibland även skrämmande.
Dessa språng kanske inte ens ligger på det medvetna planet utan kan ha skett under natten och när morgonen gryr är energin inte densamma som den var när personen gick och lade sig. Det är något som sker varje ny dag men ibland har större skiften skett vilket leder till förvirringen.

Relationer ifrågasätts också. Det som nyss var så självklart kan plötsligt ha blivit både sårbart och osäkert. Det vacklar och självvärdet verkar tyna bort mer och mer för var dag som går.
Frågorna står på kö, men svaren uteblir.

Det är stora skiften som sker på jorden i detta nu och det är olika hur starkt vi påverkas av dem.
Även om du inte märker av att det sker saker i universum så behöver du inte ifrågasätta sig själv. Vi resonerar på olika frekvenser och det är fullt naturligt att vi är unika även här. Det är evolutionen som ser till att inte alla blir berörda av samma sak. En universell regel som gör att det alltid kommer att vara dem som överlever olika slags skiften <3

Känner du dig extra förvirrad. Stanna gärna upp och möt känslorna som fyller dig. I dem finns gåvor att hämta. Insikterna står nämligen också på kö för att få integreras och det bör vara dem som det läggs energi på, inte frågorna <3

Om vi slutade att fråga oss HUR...?, eller VARFÖR...? hela dagarna så skulle vi inte dräneras på så stora mängder energi som vi idag gör.
Försök se det som berikar i varje stund du istället tvivlar på dig själv, andra eller livet som sådant.
Om du hade kännedom om hur otroligt rik du är som befinner dig på jorden i detta nu så skulle du le med hela ansiktet.

Men även om tårar väter dina kinder så är det inte något som du behöver skämmas över, eller känna skam för. Du upplever hur det är att vara människa och det är det enda som spelar roll, egentligen :)

När du vaknar i morgon, le.
Le för att du får ytterligare en dag i livet och passa på att leva det medan det pågår <3
Njut livet Kram Camilla